Viktigt att åtgärda fukt i källargolv

Något som är viktigt att göra, det är att åtgärda fukt i källargolv. Detta kan göras på lite olika sätt, läs mer här om bra golv du kan använda dig av till exempel. En bra sak att göra då du ska se till att bli av med fukten i källaren det är att först ta reda på var ifrån den kommer. Det finns lite olika källor:

  • Dagvatten som uppstår från nederbörd
  • Grundvatten som alltid finns i vår mark
  • Fuktig luft som tränger sig in i källaren

Sedan är det även så att fukt kan uppstå inne i huset, det från bland annat badrum, tvättstugor och så vidare.

Få bort fukten i källargolvet med Nivell

Om du har problem med fukt i ditt källargolv och letar efter en effektiv lösning för att åtgärda fukt i källargolv, då är Nivells mekaniskt ventilerade golv det självklara valet. Att hantera fuktproblem i källargolv behöver inte vara komplicerat när du har tillgång till Nivells innovativa system. Nivells intelligenta golvsystem erbjuder en enkel och effektiv lösning på dessa utmaningar. Deras golv är speciellt utformade för att bekämpa och förebygga:

  • Dålig lukt, fukt och mögelproblem

Golvet i sig ger även en snabb återhämtning och långsiktig skydd vid vattenskador eller när markradon är en potentiell oro.

Nivells golv är bra då det är en lösning som är patenterad och typgodkänd och den utnyttjar de mekanisk undertrycksventilation för att precisionssäkert reglera luftflödet. Denna innovativa lösning resulterar i att ett kontrollerat undertryck skapas, vilket främjar snabb avdunstning och effektivt hindrar obehagliga luktämnen och oönskade partiklar från att tränga in i bostadsmiljön.